Welkom bij de familie Hannen in Zuid-Limburg
Al vele jaren is het smullen in de keuken van de familie Hannen. Neefjes en nichtjes rennen rond en proeven stiekem iets lekkers uit de pan. Marieke, Lucy en Cecile roeren in potten en pannen en gluren in de oven. Het liefst met een glas wijn in de hand, en een broer die alles voorproeft en de wijn bijschenkt.
Dit is niet zomaar een kookboek maar een verzameling van al die ‘geheime’, hartverwarmende gerechten die gewoonweg geweldig lekker zijn!
Eindelijk is het zover: we hebben ze allemaal op papier gezet. Alle recepten in dit boek zijn favoriet en worden meerdere keren per jaar in onze keukens met liefde bereid en samen met familie en vrienden genuttigd.
We hopen dat het kookboek over een paar jaar met vlekken en vuile randen bij jou op het aanrecht ligt.
Cecile Hannen is eigenaar van Hoeve Hurpesch. Als klein meisje zat ze al op het aanrecht om mee te helpen rijfkoek bakken, samen met haar moeder. Later had zij een huiskamerrestaurant in Leiden, organiseerde daarna een kookclub bij hun B&B in Millingen aan de Rijn, gaf kookworkshops en combineert dit nu allemaal bij vakantiewoning Hoeve Hurpesch. Alle recepten zijn door haar verzameld en geschreven.
Lucy Hannen is een echte Bourgondische Limburgse schone. Bolognesesaus en frieten maakt ze als geen ander. Wijn inschenken kan ze ook heel goed. Ze heeft de kunstacademie afgerond en werkt nu als fotograaf en beeldend kunstenaar. De foto’s in het boek zijn door haar gemaakt.
Marieke Hannen bakt als de beste. Voor haar carrot cake wil iedereen ‘s nachts wel worden wakker gemaakt. En overigens ook haar chili con carne en vegetarische lasagne met gegrilde groente. Ze maakt ook de mooiste illustraties en animaties. Ze is een creatief meesterbrein.
Hardcover boek | 20x25cm | 232 pagina’s | met leeslint
Receptuur Cecile Hannen | Illustraties Marieke Hannen | Foto’s Lucy Hannen
85 toprecepten van drie zussen uit Limburg
De lekkerste familiegerechten
Recepten 100% getest